Sayın Hamdi TOPÇU’ya Ziyaret

0
121

Raşot Vadisi Derneğinin Başkanı Sn Abdullah Boğaz ve yönetim kurulu üyeleri. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Sn. Hamdı Topçu Bey’i makamında ziyaret ettiler.

Rasot vadisi Dernek yönetiminden başkan Abdullah Boğaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil Yıldırım, Muhammet Yüce, Osman Demir, Fahrettin Yüce, Muhammet Karakaş, Selim Şimşek ve İslam Bilgin; Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Sayın Hamdi Topçu Bey’i makamında ziyeret ettiler.
Aynı zamanda Raşot Vadisi Derneğinin kurucu genel başkanlığını da yapan Topçu, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve önemli tavsiyelerde bulundu.
Derneğin Yönetim Kurulu üyelerinden Selim Şimşek Bey’in, Raşot vadimizi dedelerimizden temiz bir şekilde emanet aldıklarını ve gelecek nesillere de temiz olarak emanet etmek istediklerini ve bunun için de dernek olarak, vadimizi kirleten atık maddelerin (pet, naylon, piller evsel atıklar vb.), dernek tarafından yerleştirilecek çöp konteynerlerinde biriktirlmesi ve bunların köyden toplatılması konusunu gündeme getirdi.
Bu projeyi olumlu bulan Topçu ilave olarak köyde bulunan kahvehanenin derneğe ait nostajik köy evine dönüştürülmesini istedi. Derneğe katkılarından dolayı hazırlanan pilaketi, dernek yönetimi adına dernek başkanı Abdullah Boğaz tarafından sayın Topcu’ya verildi.